HR PROFESSIONAL - Mars Leadership Experience: Eπιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του HR Professional και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Training & Development

Δηλώσεις συμμετοχής εώς 29 Μαρτίου

Mars Leadership Experience: Eπιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

7 Μαρτίου 2019 | 12:08 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: Leadership,News,People Management

Νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας και εκπαίδευσης προσφέρει και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Mars σε απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών, μέσω του προγράμματος Mars Leadership Experience.

Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα που δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και σε 50 ακόμα χώρες όπου έχει παρουσία η Mars.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρόγραμμα μέχρι τις 29 Μαρτίου και όσοι επιλεγούν θα ζήσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία, γνωρίζοντας τα προϊόντα, τις λειτουργίες και τις δομές μιας δυναμικής εταιρείας όπως η Mars, που εκπροσωπεί παγκοσμίως μερικά από τα πιο αγαπημένα brands.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρείας, γεγονός που θα τους επιτρέψει να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Η Ελίνα Παπαθανασίου, People & Organization Director Mars East Med, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε 80 χώρες και πάνω από 115.000 εργαζόμενους. Αυτοί είναι και οι κύριοι εκφραστές των Πέντε Αρχών της Mars και του οράματός μας.

Βασικό μέλημά μας είναι να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στη συνολική φιλοσοφία της εταιρείας και κάθε απόφοιτος του προγράμματος είναι για εμάς ένας μελλοντικός ηγέτης. Αυτό συμβαίνει καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματικά πολύτιμη γνώση και εμπειρία».

HR Professional Online( 7 Μαρτίου 2019)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

HR in an agile world: It’s an agile world!

Η έννοια του «agile» δεν είναι κάτι καινούριο για τον επιχειρηματικό κόσμο. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, καθίσταται ολοένα και πιο δημοφιλής και αυτό διότι έχει γίνει αποδεκτό ότι το agile δεν σχετίζεται πλέον μόνο με την τεχνολογία. Αντιθέτως, μπορεί να αξιοποιηθεί σχεδόν στο σύνολο των επιχειρηματικών διαδικασιών και δραστηριοτήτων, με πολλαπλά οφέλη για τις εταιρείες. Καθώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν να λειτουργούν με πιο agile τρόπους, μεθόδους και, κυρίως, νοοτροπίες, η ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778