HR PROFESSIONAL - AbbVie: We Make Possibilities Real

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του HR Professional και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

AbbVie: We Make Possibilities Real

29 Μαΐου 2015 | 10:28 Γράφει ο Θωμάς  Κούγκουλου Topics: Best Practices

Για όλους εμάς, η εργασία στην AbbVie δεν είναι μια καθημερινή ρουτίνα, αλλά ένα ταξίδι ζωής! Ένα ταξίδι στο οποίο ο καθένας από εμάς δημιουργεί, εξελίσσεται και αποκτά αναμνήσεις.

Η ανάδειξη της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, στα πλαίσια του θεσμού Best WorkPlaces 2015, ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους, αποτελεί σημαντική επιβράβευση πρωτίστως των ίδιων των ανθρώπων της. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας της AbbVie ως ανεξάρτητης βιοφαρμακευτικής εταιρείας, οι 100 και πλέον εργαζόμενοι της AbbVie Ελλάδος κατάφεραν να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα καινοτόμο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που εκφράζει τις αξίες της καινοτομίας, της διαφάνειας, της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης, από τις οποίες διέπεται η εταιρική μας κουλτούρα. Κατέκτησαν την πρώτη θέση και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό.

Το 2013, η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της, ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία, στο καινούργιο της «σπίτι», το οποίο διαμορφώθηκε ευθύς εξαρχής σε συνεργασία με τους ίδιους τους εργαζόμενους, διαθέτοντας μοντέρνους χώρους που ευνοούν τη δημιουργικότητα, τη συναδελφικότητα και την ανοικτή επικοινωνία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας εργάζεται σε open space περιβάλλον, δίνοντας πρώτος το στίγμα της διαφάνειας.

Ως Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην οποία έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, και πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση της εταιρείας, φροντίζουμε για την υποστήριξη και το διαρκή εμπλουτισμό των παροχών προς τους ανθρώπους μας, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ιδιωτικό ιατροφαρμακευτικό και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ticket restaurants, επίδομα παιδικού σταθμού, δωρεάν ckeck up και επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών. Περάν αυτού όμως, φροντίζουμε ώστε να καλλιεργούμε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για όσα μας απασχολούν και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας με ξεχωριστούς τρόπους.

Ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι επίσης και το σύγχρονο μοντέλο εργασίας που έχουμε υιοθετήσει, υποστηρίζοντας ένα ευέλικτο ωράριο και παρέχοντας στους συναδέλφους μας τα μέσα για εργασία εκτός γραφείου (work from home policy). Επιπλέον, επενδύουμε σε προγράμματα συνεχούς επιμόρφωσης και κατάρτισης, όπως για παράδειγμα μεταπτυχιακές σπουδές, σχεδιάζουμε στοχευμένα πλάνα ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας, ενώ επιβραβεύουμε έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, συμβάλλουν στη στρατηγική μας ως εταιρεία αλλά και στην ενίσχυση της εταιρικής εικόνας προς τα έξω.

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εργαζόμαστε στην AbbVie είναι το γεγονός ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στο DNA της εταιρείας μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας με μια σειρά δράσεων που έχουν ένα κοινό σκοπό: να συνεισφέρουμε θετικά στις ζωές των συνανθρώπων μας.

HR Professional (T. 120)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778