HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον ΤεύχοςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Training & Development

Impact: 10 Χρόνια Diploma: Άλ(λη)-χημεία επιτυχίας
Μια δεκαετία συμπληρώνει φέτος ο πρώτος και μακροβιότερος εκπαιδευτικός θεσμός coaching στην Ελλάδα, ο οποίος είναι επίσης και ο πρώτος παγκοσμίως πιστοποιημένος από το Association for Coaching, στο ανώτατο μάλιστα επίπεδο (AADCT: Advanced Accredited Diploma in Coach Training). Τι αλλάζει και τι μένει όπως παλιά; Ο Διευθυντής του προγράμματος, Βασίλης Αντωνάς, απαντά αποκλειστικά στο HR Professional.

Recruitment

Recruitment Conference: Trends & Strategies
Η ανεύρεση, η προσέλκυση και η στρατολόγηση των καλύτερων και καταλληλότερων ταλέντων αποτελεί ένα διαχρονικό ζητούμενο των εταιρειών. Σήμερα, ωστόσο, μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον του παγκόσμιου ανταγωνισμού αναδεικνύεται σε πρωταρχική προτεραιότητα, η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Ποιες είναι οι τάσεις που διαμορφώνουν σήμερα το recruitment και πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν για μία ολοκληρωμένη και επιτυχημένη recruiting στρατηγική; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα δώσει το συνέδριο που διοργανώνεται στις 7 Μαρτίου 2017.

People Management

Workplace 2025: Το μέλλον της εργασίας και ο ρόλος του HR
Το μέλλον της εργασίας διαγράφεται πολύ διαφορετικό από το σημερινό, απαιτώντας από επιχειρήσεις, εργαζομένους και τμήματα HR νέες δεξιότητες και ρόλους. Ποιες είναι οι βασικές επερχόμενες αλλαγές και πώς μπορούν να προετοιμαστούν οι ηγέτες HR;

HR Technology

Η Data Communication στο πλευρό του Alliance for Digital Employability
H Data Communication στηρίζει την πρωτοβουλία “Alliance for Digital Employability” (Συμμαχία για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα), μία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των νέων στον κλάδο της Πληροφορικής. Βασικός άξονας της ενέργειας αυτής είναι η ενίσχυση νέων που αναζητούν εργασία μέσα από επιμορφωτικές δράσεις για την απόκτηση δεξιοτήτων καθοριστικών για τον συγκεκριμένο κλάδο, στοχεύοντας στη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής στην Ελλάδα, εντός της επόμενης δεκαετίας.

CSR

Όμιλος ΟΤΕ: Οι εργαζόμενοι στο πλευρό των παιδιών
Περισσότεροι από 3.600 εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar για τη στήριξη 23 μη κυβερνητικών οργανισμών που φροντίζουν παιδιά και ευπαθείς ομάδες σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας πάνω από 25.000 ευρώ.

Employment Relations

Ο θεσμός της διαμεσολάβησης και η εφαρμογή του
Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ, μίλησε στο HR Professional για το θεσμό της διαμεσολάβησης και το πεδίο εφαρμογής του σε πρακτικό επίπεδο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους λόγους που η διαδικασία αυτή μπορεί να αποδειχθεί επωφελής και για τις δύο πλευρές.

Μόνιμες Στήλες
  • Editorial: Η μάχη και ο πόλεμος
  • Employment Law: «Το δικαίωμα στην αποσύνδεση»
  • Point of View: Συναλλακτική Επικοινωνία: Πώς λειτουργεί ως κανόνας των επιτυχημένων πωλήσεων
  • Student’s View: Η σχέση πρακτικών ΔΑΔ & οργανωσιακής απόδοσης στην κρίση
  • What if…: Η Jane Austen… HR Manager

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778