HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 133

Κυκλοφορία: 4/7/2016 Κυρίως Θέμα: Interamerican | Ομαδική Ασφάλιση Υγείας: Υψηλή αξία για την επιχείρηση και τους ανθρώπους της Διαβάστε Επίσης: Psychometric Tools: Μετρώντας «κρυφά» χαρίσματα! Ανάπτυξη ταλέντων: Οι νέες τάσειςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Compensation & Benefits

Interamerican | Ομαδική Ασφάλιση Υγείας: Υψηλή αξία για την επιχείρηση και τους ανθρώπους της
O Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών & Corporate Business, μιλάει αποκλειστικά στο HR Professional για τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν στον κλάδο της ασφάλισης, ενώ αναλύει τον επωφελή ρόλο που διαθέτουν τα προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης στην κάλυψη των αναγκών όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων.

Training & Development

Performance Management Strategy: From employee assessment to employee development
Η διαχείριση, με στόχο πάντα τη βελτιστοποίηση, της απόδοσης των εργαζομένων και κατ’ επέκταση του οργανισμού, απασχολεί κάθε εταιρεία, καθώς είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζει την επιβίωση και την επιτυχία της. Ωστόσο, οι ραγδαίες αλλαγές και η εντατικοποίηση του παγκόσμιου ανταγωνισμού που αυξάνουν τις πιέσεις φαίνεται ότι δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστες τις πρακτικές και προσεγγίσεις γύρω από το Performance Management. Άλλωστε κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τις παραδοσιακές διαδικασίες performance appraisals και ετήσιων αξιολογήσεων και έχουν αρχίσει να στρέφονται σε περισσότερο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις, οι οποίες εστιάζουν στη διαρκή ανατροφοδότηση με στόχο την ανάπτυξη των ανθρώπων τους.

Recruitment

Επιχειρηματίες: Η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας
Οι επιχειρηματίες έχουν πάνω από τις διπλάσιες πιθανότητες να προχωρήσουν σε προσλήψεις, σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες (corporates), σύμφωνα με τα αποτελέσματα ετήσιας έρευνας της Ernst & Young για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, Global Job Creation Survey 2016.

People Management

Επιβιώνοντας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον αγοράς
Το πρότυπο του «ιδανικού εργαζόμενου» που είναι διαθέσιμος μέσω κινητού 24/7 και θέτει τη δουλειά ως βασική προτεραιότητα στη ζωή του, υιοθετείται ολοένα και περισσότερο από τις επιχειρήσεις διεθνώς, και στην Ελλάδα, ως το κλειδί για μία επιτυχημένη καριέρα. Πρόσφατη έρευνα, όμως, αποδεικνύει ότι η εργασιακή αυτή κουλτούρα ζημιώνει τόσο τον εργαζόμενο όσο και την ίδια την επιχείρηση. Κι αντίθετα με την κοινή αντίληψη, δεν αποτελεί μονόδρομο για υψηλές αποδόσεις.

HR Technology

HR Technology: Η «ανθρώπινη» πλευρά της τεχνολογίας
Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής και της εργασιακής πραγματικότητας. Δεκάδες τα επιχειρήματα καθώς και τα απτά παραδείγματα για το πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις συνδράμουν στη βελτίωση της εργασίας και κατ’ επέκταση στα εταιρικά αποτελέσματα. Οι Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού αξιοποιούν ολοένα και περισσότερο τα τεχνολογικά εργαλεία με πλεονεκτήματα που αφορούν τόσο στο κόστος όσο και στις λειτουργίες του τμήματος.

  • Άλλα θέματα στην ίδια ενότητα
  • Psychometric Tools: Μετρώντας «κρυφά» χαρίσματα!
Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2016 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778