HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον ΤεύχοςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Training & Development

Ένα καινοτόμο μάθημα ηγεσίας: Discover your Personal Leadership Trail
Την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τέταρτο και τελευταίο session των 4 πρώτων group του Προγράμματος Pathways 2016, το οποίο παρακολούθησαν 112 Στελέχη από περισσότερες από 35 εταιρείες.

Recruitment

Νέος κύκλος Vodafone World of Difference
Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Vodafone World of Difference. H Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα Vodafone World of Difference για έβδομη συνεχή χρονιά, μέσω του οποίου παρέχει εργασία σε νέους και ταυτόχρονα συμβάλλει έμπρακτα στο έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

People Management

Stress Management: Όταν το στρες «χτυπά» την πόρτα των εργαζομένων
Κάποιοι το ονομάζουν «νόσο του 21ου αιώνα», κάποιοι εργασιακό άγχος. Όπως και να έχει, τα συναισθήματα που απορρέουν από την εργασιακή φόρτιση μπορούν να έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στον εκάστοτε εργαζόμενο, άρα και στον οργανισμό που εκείνος απασχολείται. Ενίοτε, μάλιστα, μπορεί να λειτουργήσει ως φαύλος κύκλος που πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα σε μία ομάδα, ανεξαρτήτου μεγέθους και υπόστασης. Από την άλλη, (σχεδόν) τα πάντα έχουν διπλή όψη. Μπορεί, άραγε, να αντιμετωπιστεί το άγχος στο εργασιακό περιβάλλον και τελικά, να λειτουργήσει εποικοδομητικά και προς όφελος τόσο της μονάδας όσο και της ομάδας;

HR Technology

Epsilon HR: Ο ηγέτης στα συστήματα Μισθοδοσίας και HR
H Epsilon HR είναι μια νέα εταιρεία, η οποία αλλάζει το χάρτη της πληροφορικής στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχειρηματική κίνηση στον κλάδο της παραγωγής λογισμικού και έργων πληροφορικής για τις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο ηγετών στην αγορά λογισμικού HRM & Payroll, της Epsilon Net και της SCAN.

CSR

Μύλοι Λούλη: Έκδοση 2ης Ετήσιας Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας
Την ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI-G4, δημοσίευσε για δεύτερη χρονιά, η Μύλοι Λούλη. Η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας αφορά την καταγραφή όλων των δράσεων της εταιρείας που υλοποιήθηκαν το 2015, καθώς και τον προσδιορισμό των μελλοντικών στόχων της Μύλοι Λούλη.

Employment Relations

Εταιρική Επιτυχία και Δέσμευση των Εργαζομένων: Μια καρμική σχέση
Στους περισσότερους οργανισμούς, η δέσμευση των εργαζομένων είναι μία από τις κρίσιμες προτεραιότητες για τα τμήματα HR αλλά και τη διοίκηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι οι εργαζόμενοι που είναι «δεμένοι» με τη δουλειά τους είναι πιο ικανοποιημένοι και πιο ευτυχισμένοι στο χώρο εργασίας, γεγονός που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πραγματικά θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Η υψηλή δέσμευση των εργαζομένων μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση των αποχωρήσεων και την αύξηση των εσόδων - μεταξύ αρκετών άλλων ευεργετικών συνεπειών.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2016 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778