HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 123

Κυκλοφορία: 1/9/2015 Κυρίως Θέμα: Better Future: Unleash your potentialSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Training & Development

Business Studies: Η γνώση είναι δύναμη!
Η ρήση του F. Bacon δεν θα μπορούσε, ίσως, να έχει καλύτερη εφαρμογή από ότι στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας. Μέσα σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, συγκλονιστικών τεχνολογικών, κοινωνικών και άλλων εξελίξεων αλλά και οικονομικών αναταράξεων, η διευρυμένη ή εξειδικευμένη γνώση που προσφέρουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αναδεικνύονται σε πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα κάθε εργαζόμενου αλλά και κάθε εταιρείας.

Recruitment

Job sites & e-recruiting: Μία ευρεία δεξαμενή ταλέντων
Η τεχνολογία έχει αναδιαμορφώσει τον τρόπο που οι εργοδότες πλέον προσεγγίζουν και προσελκύουν τα ταλέντα, τον τρόπο που αξιολογούν τους υποψηφίους, αλλά ταυτόχρονα και τον τρόπο που οι υποψήφιοι αναζητούν και υποβάλουν αιτήσεις για θέσεις εργασίας. Έρευνες δείχνουν ότι το online recruiting αναδεικνύεται σε κυρίαρχη μέθοδο recruiting, με το mobile να κατακτά σταδιακά περισσότερο έδαφος. Ταυτόχρονα, ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός εταιρειών στρέφεται στα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι δυνητικοί υποψήφιοι παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τα ενδιαφέροντά τους.

People Management

Workplace Mobility: Όταν η ευελιξία συναντά την καινοτομία
Η φυσική παρουσία των στελεχών σε περιβάλλον γραφείου δεν κρίνεται πλέον απαραίτητη και δεν είναι άμεσα συνδεδεμένη με την απόδοση τους. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πρόσφατο άρθρο του Harvard Business Review, η δυνατότητα επιλογής των εργαζομένων ως προς τον εργασιακό χώρο έχει αποδειχτεί ως παράγοντας που αυξάνει την ικανοποίηση, την καινοτομία και κυρίως την παραγωγικότητα, με τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης να επιλέγονται από τον κόσμο των επιχειρήσεων όλο και πιο συχνά.

CSR

ΙΚΕΑ: Επίσκεψη φοιτητών και αποφοίτων σε καταστήματα
Η ΙΚΕΑ του ομίλου FOURLIS, συμμετείχε στα «Business Days», τις εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων ανώτατων σχολών σε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».

Employment Relations

Μείωση μισθών κατά 28,16% το 2010-2015
Κατά 28,16% μειώθηκαν οι μισθοί από το 2010 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778