HR PROFESSIONAL - Η Linda Holbeche στην Αθήνα!

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

Η Linda Holbeche στην Αθήνα!

3 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:05 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: HR Events,News

Η Linda Holbeche στην Αθήνα!

«Good quality and thought-provoking contributions to the profession». Με αυτά τα λόγια περιγράφεται η Linda Holbeche στη φετινή λίστα «Most Influential UK Thinkers» του HR Magazine.

Ωστόσο, οι αναγνώστες του έγκριτου περιοδικού μάλλον δεν ξαφνιάστηκαν καθόλου καθώς από το 2000 συγκαταλέγεται σταθερά στους «ύποπτους» που το έργο τους έχει παγκόσμια επιρροή.

Η Linda Holbeche κερδίζει επάξια τη θέση της καθώς επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον να συμβάλει στην επίτευξη βιώσιμων υψηλών αποδόσεων είτε σε εταιρικό, είτε σε ατομικό επίπεδο. Οι πρακτικές που προτείνει συμπεριλαμβάνουν θέματα ανάπτυξης στρατηγικής και ηγεσίας, την ανάπτυξη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, την εταιρική ανάπτυξη, τη διαχείριση των αλλαγών) και το executive coaching.

Το επαγγελματικό της υπόβαθρο συνδυάζει μία εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία σε management & organisational development, με ιδιαίτερη έμφαση στα αποτελέσματα της απόδοσης.Το τελευταίο διάστημα, απόλυτα συντονισμένη με τις ανάγκες της εποχής, έχει επικεντρώσει το ερευνητικό της ενδιαφέρον στη πολυσήμαντο ζητούμενο της δέσμευσης των εργαζομένων.

Μέσα από έναν πολύτιμο πρακτικό οδηγό υλοποίησης του Employee Engagement, η Linda Holbeche θα απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα όπως τι σημαίνει δέσμευση των εργαζομένων, ποιους αφορά, πώς μετριέται και κυρίως πώς συνδέεται με την παραγωγικότητα. Στο πλαίσιο της παρουσίασής της θα αναφερθεί στην παρερμηνεία του όρου, στα συχνότερα λάθη που γίνονται στο όνομα της δέσμευσης αλλά και στην εσφαλμένη απλοϊκότητα της αντιμετώπισης του θέματος από αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη.

SAVE THE DATE: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, Αθήνα

HR Professional Online( 3 Σεπτεμβρίου 2012)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Workspace Optimization: Το δύσκολο παζλ της βελτιστοποίησης του workspace

Πώς μία εταιρεία μπορεί να αποκτήσει και να συντηρήσει σήμερα και στο μέλλον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα; Οι περισσότεροι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη αναθεωρήσει τα κόστη τους, την τεχνολογία που χρησιμοποιούν και τα κίνητρα που παρέχουν στο ανθρώπινο δυναμικό ως μέσα βελτίωσης της επιχειρηματικής απόδοσης. Ωστόσο, λίγες εταιρείες αξιοποιούν πλήρως τη δυνητική συνεισφορά που μπορεί να έχει ο ίδιος ο χώρος εργασίας στη συνολική τους στρατηγική και την κερδοφορία τους. Και καθώς πλέον η εσ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778