HR PROFESSIONAL - Τόλμη και…βραβεία!

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

Τόλμη και…βραβεία!

17 Ιανουαρίου 2020 | 09:29 Γράφει η Αντωνία  Κατσουλιέρη Topics: Editorial,Μόνιμη στήλη

Αντωνία Κατσουλιέρη

Λίγες ήμερες μας χωρίζουν από το νέο έτος. Και όπως κάθε νέα αρχή συνοδεύεται από προσδοκίες και σχεδία, έτσι και αυτές τις ήμερες προετοιμάζουμε πυρετωδώς τους στόχους της επομένης χρονιάς, γεμίζοντας την προσωπική και επαγγελματική μας ατζέντα!

Εκτός από τον Σεπτέμβριο που ξεκινά η σχολική χρονιά και οι περισσότεροι διαμορφώνουν τη ροή του εβδομαδιαίου τους προγράμματος, η αρχή του νέου έτους φέρει το δικό της calendar, το οποίο καλούμαστε να γεμίσουμε σταδιακά και με σοφία. Οι τελευταίες ημέρες του 2019 είναι, λοιπόν, ιδανικές για δύο βασικές διεργασίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μία έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό του χρόνου που αποχαιρετούμε (τι καταφέραμε, τι πετύχαμε, τι θα κάναμε διαφορετικά). Ουσιαστικά πρόκειται για μία ευκαιρία να γιορτάσουμε ή να προβληματιστούμε για όσα στέφθηκαν με επιτυχία ή και όχι. Από την άλλη πλευρά, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να γεμίσουμε με ενθουσιασμό σελίδες με τα σχέδια που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το 2020. Εκτός, όμως, από τους στόχους που θα αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε στην ατζέντα μας, θα ήταν χρήσιμο να καταγράψουμε και τα βήματα που θα κάνουμε ώστε να τους πετύχουμε. Διότι, στόχος χωρίς πλάνο είναι περισσότερο μία προσδοκία με ελάχιστες πιθανότητες να επιτευχθεί.

Ακριβώς την ίδια περίοδο, οι οργανισμοί αποφασίζουν για τη στοχοθεσία και τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν προς επίτευξη αντίστοιχα. Στην περίπτωση που όλα κυλήσουν βάσει σχεδίου, οποιαδήποτε στρατηγική, πρακτική ή πρωτοβουλία έχει αυξημένες πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία. Όταν μάλιστα οι ενέργειες αυτές διαγωνισθούν, αλλά και διακριθούν από τους «ειδικούς», τότε μετατρέπονται σε παραδείγματα προς μίμηση.

Φέτος, για μία ακόμη χρονιά, ο θεσμός των HR Awards ανέδειξε τα καινοτόμα έργα από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην 5η τους διοργάνωση, τα βραβεία κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, όχι μόνο ως προς το πλήθος των υποψηφιοτήτων που υποδέχθηκαν αλλά και ως προς τον αριθμό των εταιρειών που αποφάσισαν να συμμετάσχουν με τις καλύτερες πρακτικές τους. Όπως θα διαβάσετε και σε επόμενες σελίδες, όλα τα έργα και οι ομάδες που διακρίθηκαν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το πάθος για τον άνθρωπο!

Συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρείες!

HR Professional (T. 170)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778